Schilderwerk aan varende evenementenlocatie

Van Dinteren Schilderwerken & Totaalonderhoud BV heeft het buitenschilderwerk aan de varende evenementenlocatie “OceanDiva Original”  uitgevoerd.

Welke behandelingen zijn uitgevoerd.

Voordat wij met het schilderwerk konden beginnen hebben wij eerst de gehele buitenkant schoongemaakt door middel van hogedruk reiniging met water.

Na deze behandeling is alle roest en loszittende verflagen verwijderen tot reinheidsgraad St2 door middel van mechanisch ontroesten.

Alle kaal gekomen delen zijn 2 maal bijgewerkt met een ondergrond tolerante epoxy primer, waarna het geheel is voorzien van een epoxy midcoat.

Na deze behandeling is het geheel afgewerkt met een polyurethaan aflak in de bestaande kleuren van het schip.

Het schip heeft een lengte van 86 meter, en heeft een totaaloppervlakte van 2.500 m2, waarvan 524 m2 rond om het schip door ons is uitgevoerd.

Wij bedanken nogmaals Oceandiva voor de opdracht en het vertrouwen in Van Dinteren Schilderwerken & Totaalonderhoud BV.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen neem dan vrijblijvend contact op met Van Dinteren Schilderwerken & Totaalonderhoud BV.

Bent u op zoek naar een orginele en mooie locatie om uw evenemement te laten plaatsvinden in Nederland, België of Duitsland kijk dan eens op www.oceandiva.nl u zult verbaasd zijn van deze schitterende locatie.

Posted in Geen categorie and tagged , , , , .